Saturday, January 14, 2012

Rock the Occasion



Όπως λέει και το τραγούδι του Κραουνάκη: "Το ροκ αρχίζει και δεν τελειώνει. Σου ροκανίζει το παντελόνι γιατί είσαι ροκ. Το ροκ δουλεύει κι η νύχτα τρίζει σε ξενιτεύει  και σε γυρίζει γιατί είσαι ροκ. Γιατί το ροκ ό,τι και να 'σαι άμα δεν το 'χεις να το φοβάσαι  γιατί είναι..."

Ας σταματήσουμε εδώ και ας μελετήσουμε την προηγούμενη πρόταση. Ροκ είναι αυτό που βγαίνει από μέσα μας. Δεν πρέπει να είναι επιτηδευμένο γιατί μετά δεν είναι... ροκ!!! Μη ξεχνάτε ότι μέσα από τα ρούχα μας εκφραζόμαστε, οπότε προσοχή για μην το παρακάνετε.

Στις περισσότερες περιπτώσεις το ροκ ντύσιμο το έχουμε συνδυάσει με το μαύρο χρώμα...οπότε σας παρουσιάζουμε δύο σύνολα, με την μπλούζα και το παντελόνι να μένουν τα ίδια και στα δύο. Είτε πρόκειται για μια βόλτα στα μαγαζιά, έναν καφέ με την παρέα ή μια συναυλία (δεξιά), είτε για μια πιο επίσημη έξοδο (αριστερά), το ντύσιμο πρέπει να είναι ανάλογο. 

Το δερμάτινο jacket δίνει πιο ανάλαφρο ύφος στο ντύσιμο, ενώ το σακάκι και η τσάντα φάκελος δίνουν αμέσως έναν αέρα πιο επίσημο και βραδυνό. Προσεγμένα αξεσουάρ κάνουν το ντύσιμο ακόμη πιο ενδιαφέρoν. Όποια εκδοχή και να επιλέξετε ένα είναι σίγουρο: you are gonna rock the occasion!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget