Thursday, February 9, 2012

Black Tiger

Αναμφισβήτητα, ο χειμώνας είχε και έχει πολύ κίτρινο: είναι το χρώμα που φωτίζει κάθε σύνολο. Έχετε αναρωτηθεί γιατί μερικοί πίνακες τραβούν περισσότερο την προσοχή από κάποιους άλλους; Είναι επειδή τα χρώματά τους "τραβούν" το μάτι, όπως θα έλεγε και ένας καλλιτέχνης. Όπως ακριβώς με τους πίνακες, έτσι και το ντύσιμό μας, πρέπει να περιέχει πινελιές φωτεινότητας.Ένα από τα χρώματα που μας κερδίζουν εύκολα είναι το κίτρινο, όχι μόνο επειδή είναι φωτεινό αλλά επειδή πηγαίνει σε όλες και σε όλους!
Το συγκεκριμένο σύνολο θα το χαρακτήριζα περισσότερο φινετσάτο. Είναι ένα σύνολο που μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί έως το βράδυ, στη δουλεία, στη βόλτα, στα μαγαζιά. Επειδή η μπλούζα έχει αρκετά σχέδια, μην επιβαρύνεις το ντύσιμό σου με αξεσουάρ. Για αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό τόνισε τα μάτια σου με ένα μαύρο eyeliner. Μη ξεχνάς ότι τα μάτια είναι το στολίδι του προσώπου μας αλλά και της ταυτότητάς μας!

1 comment:

  1. I love this outfit, especially the sweater...is to die for! maybe you'll like to keep in touch and follow each other? I am now following you, hope to see soon on my blog.

    xo xo,
    C.

    http://www.armoireideale.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget